Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napi angyali üzenet

2010.12.03

„Az érzelmi és fizikai akadály mindaddig nem valóságos, amíg nem fordítod feléjük teljes figyelmedet.”

Minden gondolat, mondat, amit a problémára fordítasz,csak energiát ad neki és tovább erősíti azt. Helyette gondold végig,hogy miért kerültél ebbe a helyzetbe, fogadd el, aztán engedd el. Képzeld el úgy, mintha egy ritka madarat tartanál a kezedben. Ha összeszorítod az öklödet, a madár nem tud elszállni,de ha kinyitott tenyereden tartod, bármikor elrepülhet. Ha csak görcsölsz a problémán, beleragadsz és nem látod meg az életedbe belépő lehetőségeket,hogy változtatni tudj.

 

2010. 12. 04.

„Hatalmasabb vagy bármilyen félelmetes erőnél. Isteni akaratod több sötétséget le tud gyűrni, mint amit a világ valaha is látott.”

Egyetlen gyertya fénye is elég ahhoz,hogy a legnagyobb sötétséget is elmulassza. Ha lelkedben ég egy gyenge láng, fénybe vonja egész létezésed. Ez a láng a hit és a szeretet lángja. Soha ne engedd, hogy kialudjon!

 

 

2010. 12. 05.

Ha feltételeket szabsz boldogságodnak, az örömöt a jövőbe taszítod.”

A boldogság benned van és semmi külső körülménytől nem függ. Mindig találd meg, hogy az adott pillanatban hol van benned az az ember,aki boldog, aztán azonosulj vele! A boldogság nem a jövőben van, hanem MOST.

 

 

2010. 12. 06.

 

"Örülj mindennek, mit kapsz, mert minden érted van. Ez az élet játéka."

 

Ha az örömöt tartod elméd fókuszában, nem marad ott más érzés. Az öröm a Teremtő alapállapota, ezért neked is teremtó gondolataid támadnak majd és sikerül megoldani minden feladatodat. Örülj az életednek, mert az Isten ajándéka, Neked!

 

 

 2010. 12. 07.

 

"A karácsonyi készülődés izgalmában, vedd észre a szenvedőket és adj nekik szeretetedből, nyugalmadból, harmóniádból, mert ez a karácsony igazi lényege!"

Ha udvariatlan veled valaki, jusson eszedbe, hogy te mikor voltál ilyen és hogy a másik is egy ember, akinek ugyanúgy lehetnek problémái, mint neked. Figyelj másokra, hogy mások is figyeljenek Rád!

 

 

2010. 12. 08

 

"Ha magadba zárod a fájdalmat, hogy ne érezd mardosását, a képződő falon a szeretet sem tud áthatolni."

 

A falon keresztül nincs áramlás. A fájdalom sem uralkodik el rajtad, de az öröm és boldogság se.Se kívülről,se belülről nem jut el hozzád érzelem. Negatív,de pozitív se.  Engedj teret a fájdalomnak is, hogy megtaláljon a öröm!

 

 

2010. 12. 09.

 

"Szeresd ellenségeidet!"- mondta Jézus, ami természetesen azt jelenti: "Ellenség nem létezik."

 

 

2010. 12. 10.

 

"A legnagyobb és legdrágább ajándék, amit másoknak adhatsz, az az odafigyelés."

 

 

2010. 12. 11.

 

"Támogatni fogunk, ha hagyod, hogy másképp  szemléld a Világot. A tökéletes tervet fogod minden mögött megtapasztalni, még a látszólagos káosz mögött is. Látni fogod azt a matematikai pontosságot,amellyel az egész világrendszer működik-az egyensúlyt,az időzítést,mindent. Ne fogadd el a káosz létezését, és tarts igényt Isten maradandó szeretetére."

 

 

2010.12. 12.

 

"Ne feledd, soha nem vagy egyedül."

 

Őrangyalaid mindig veled vannak és csak arra várnak, hogy segíthessenek neked, de minden esetben kérned kell a segítségüket, mert a te jóváhagyásod, sőt kérésed nélkül nem avatkozhatnak az életedbe.Kérd hát őket!

 

 

2010. 12. 13.

 

"Saját családodon belül semmimásra ne törekedj annyira, mint a benned lévő béke megteremtésére. Az igazi béke ösztönző és izgalmas. A béke azt a hitet jelenti, hogy bízol abban, hogy az Isteni Teremtő mindenről gondoskodik. A békesség azt jelenti,hogy megvan benned a bátorság, hogy mindig szeress,anélkül,hogy félnél a következményektől."

 

 

2010. 12. 14.

 

"Bocsáss meg magadnak és másoknak is,mert a harag és a  neheztelés mérgezi leginkább a lelket. Sok betegségnek lehet az az oka, hogy haragot táplálsz valakivel, vagy önmagaddal szemben."

 

 

2010. 12. 15.

"Nyisd ki a szíved és hallgass a belső hangra! Örülj az ünnepnek és az életednek és az élet is örül neked. a kezdés benned indul,de a folytatást megkapod."

 

Minden történés az életedben belőled indul ki és ami veled történik, te indítod el, tudattalanul a gondolataiddal, szavaiddal, tetteiddel. Figyelj tudatosan magadra, a szavaidra, gondolataidra, amit magadról és másokról gondolsz.

 

 

2010. 12. 16.

 

"A félelem kiűzi az örömöt,mert annak ellentéte. Mindkettő érzés, de két külön pólusa.Válaszd a jót és megkapod. Csak kérj, higgy és tegyél érte,azután fogadd el! Mert megérdemled."

 

Ne gondold, még  véletlenül se, hogy nem érdemled meg a jót, hogy bűnös vagy és vezekelned kell. Te Isten gyermeke vagy. Ki érdemelné meg a jót,ha nem Te? Légy jó, elsősorban önmagadhoz!

 

2010. 12. 17.

 

"Gondolj úgy Őrangyalodra,mint társadra! Beszélgess Vele ugyanúgy,  mintha  a barátnőddel vagy barátoddal beszélgetnél és ha jól figyelsz megjön a válasz. Csak hidd el,hogy tényleg az a válasz,amit kaptál."

Ha napi szinten odafigyelsz rá, egyre szorosabb lesz a kapcsolat köztetek és napról-napra tisztább lesz a kommunikációs csatornád.

 

2010. 12. 18.

 

"Őrangyalod ugyanolyan közel van Hozzád,mint Te Őhozzá."

 

Ha te közeledsz hozzá, ő is közelebb kerül hozzád. De neked kell az első lépést  megtenni.

 

 

2010. 12. 19.

 

" Csodák márpedig vannak. Csak figyeld a gyerekeket, Ők még hisznek!"

 

2010. 12. 20.

"Nem kell magányosnak lenned, azért mert egyedül vagy."

Az egyedüllét lehet nagyon kellemes és alkotó időszak. Olyankor fordíts több figyelmet önmagadra és ne a magány érzése hatalmasodjon el rajtad, hanem önmagad tisztelete és szeretete!"

 

2010. 12. 21.

 

"Higgy abban, hogy minden rendben lesz most és a jövőben is és légy készen a segítség elfogadására, bármilyen formában érkezzen is!"

 

2010. 12. 22.

 

"A gondolataid és hited, hatalmas megszentelt eszközök. Bánni velük meg kell tanulni."

 

Mint ahogy a kés is lehet veszélyes eszköz, de hozzáértő kézben gyógyító, életmentő hasznos dolog is.

 

 

2010. 12. 23.

 

"Érdemes vagy a sikerre és a nagy-nagy jólétre, így hát maradj meg hitedben. Engedd meg magadnak, hogy hálás szívvel képes legyél az elfogadásra. "

 

 

2010. 12. 24.

 

"Higgy magadban és higgy küldetésedre vonatkozó útmutatásoknak, sugallatoknak, álmoknak. Bármilyen aprócska lépést is tegyél is meg ma, az mindig Téged és másokat fog szolgálni."

 

 

A mappában található képek előnézete Isten házai

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hidd el

Rozalia,2011.08.19 07:49

Amikor megváltoztatod a világról alkotott legnmélyebb meggyőződéseidet,akkor nennek megfelelően fog változni életed.