Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


www.kerjesmegadatik

2008.05.12

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Magyar

klára,2011.01.20 17:46

Könyörgöm a mindenható Istennek,segíts rajtam,úgy érzem elhagy az erőm.

hajnika1980@hotmail com.

hajni,2010.12.17 21:21

kérem a mindenhato jézust!segits, az életemben rendben jöjön hogy visza kapjam a szerelmem aki londonban él vele szeretném le élni a életemet kérlek jézusom jézus krisztus segics nekem.

Magyar

klára,2010.12.15 09:39

Mindenható Jézus! Könyörgöm segíts,hogy az életem rendbe jöjjön,ha méltónak találsz arra,hogy nyugodtabban éljek.Szabadíts meg ettől a rossztól,
Áldott ünnepeket mindenkinek.

ISTVÁN

SZERETET, BÉKESSÉG,2010.12.13 22:04

KÉREM AZ URAT, MINDENHATÓ JÓ ISTENÜNKET, ÉS AZ ÖSSZES SEGÍTŐ SZENTEKET, LEGYEN VELÜNK MINDEN NAPJAINKBAN. SEGÍTSENEK BÉKESSÉGBEN ÉS SZERETETBEN ÉLNI, AZ ELESETTEKET GYÁMOLÍTANI, BETEGEKET GYÓGYÍTANI. URAM TE MINDENT LÁTSZ, MINDENT HALLASZ, ÉS MINDENÜTT OTT VAGY. MINDEN EMBER ÉS CSALÁDOM NEVÉBEN KÉREM, HOGY TÉGY IGASSÁGOT.AKIK LENTRŐL FELNÉZTEK, MOST FENTRŐL NÉZHESSENEK LE. HISZEN KEREK A VILÁG, MINT A FÖLD IS, ÉS SOK MINDEN. A KÖRFORGÁS ÖRÖK. 2011-ES ÉS A TOVÁBBI ÉVEKRE IS SZERETETET, BÉKÉT, BOLDOGSÁGOT, GONDTALAN ELJÖVENDŐ ÉVEKET KÍVÁNOK, MINDEN JÓLÉLEKNEK AKI VISZONT KÍVÁNJA NEKEM IS.

Orosháza Lenkei .103

Bugyi Ottóné,2010.12.04 13:51

Mindenható Jézus!Kérlek,segíts,hogy ezen a bajon túljussak,adj erőt hozzá.

Budapest

Kérj és megadatik,2010.12.01 15:54

Drága Jézus! Köszönjük, hogy megszabadítottál a nehézségektől,amit magunknak okoztunk. Köszönjük, hogy meghallgatod kéréseinket és teljesíted azok kérését,akik ezt az oldalt választották a veled való találkozásra, és azokét is, akik más úton jutottak el Hozzád. Köszönöm, hogy megélhettem az örömöket és nehézségeket, amik többé tettek. áldás kísérje mindenki életét és teljesüljön mindenki kérése, ahogyan szeretné!

Kérlek segíts

angyalka,2010.12.01 14:43

Mindenható, Édes Jézus, Angyalok!
Kérlek segítsetek meg abban, hogy a lelkem ne háborogjon. Lássam meg minden mögött a jót. Érezzem az igazi szeretetet. Legyenek nagyon jó barátaim és én nagyon jó barát szeretnék lenni. Tartsd meg egészségben a családom, a szeretteim, a barátaimat, és add, hogy jól éljünk, ne nagy lábon csak jól.
A legfontosabbat most kérem: add, hogy a lányom rátaláljon az élet útjára mindig egészség, öröm és jó barátok vegyék körbe.
Köszönöm

seditség kérés

nammami,2010.11.29 12:07

Édes Jézusom!Uram! Angyalok!
nem magamnak kérek segítséget egy barátomnak ,aki a szó legnemesebb értelmében BARÁT, Nektek van befolyásotok az életre, kérlek segítsetek egy nagyon rendes EMBER gyógyulásában!Nagyon komoly betegséggel küzd, segítsetek legyőzni neki ,mert megérdemli.Adjatok neki hitet, erőt, hogy akarjon gyógyulni! Egész életében a családjáért dolgozott, bárkinek szívesen segített. Adj lehetőséget, hogy a földi életben tudjuk viszonozni neki a sok jóságot!

köszönettel,hálával telve várom számára a segítséget.

Ima

Nagyidai Zsolt Plébános,2010.11.19 08:46

Uram! Vigyázz rám, hogy öreg korombam is szerethető legyek.
Fékezd meg túlbuzgóságomat, azt ne képzelem, hogy nekem minden témához, mindig mondanom kell valamit.
Szabadíts meg attól a jószándékú segíteni akarástól, hogy mindig elakarom rendezni mások rendezetlen ügyeit. És ne vegyem zokon, ha beavatkozásnak nevezik az én segíteni akarásomat.

Taníts meg arra, hogy okos legyek, és nem okoskodó.
Legyek mindig kész a szolgálatra, és a mellőzést is eltudjam fogadni. Sok bölcsességet halmoztam fel életemben és nagyon sajnálom, hogy ezt talán nem tudom másoknak tovább adni. Engedd bele törődnöm ebbe is!

Uram. Ugye megérted azt a kérésemet,hogy legalább néhány barátom maradjon mellettem ezekben az utolsó években.
Taníts meg arra, hogy tudjak hallgatni betegségeimről és nehézségeimről.
Ezek évről évre növekedhetnek és velük együtt nő bennem is hajlandóság,hogy mindig ezekről beszéljek...
Nem merem azt a nagy kegyelmi ajándékot kérni Tőled, hogy őszinte eggyüttérzéssel tudjam hallgatni másoknak, a betegségeikről szóló folyamatos panaszkodását. És legalább arra adj erőt, hogy türelmessen végig hallgathassam őket.
Azt sem merem kérni, hogy halványodó emlékezőképességemet erősítsd meg olyanná, amilyen régebben volt. Inkább azt kérem, hogy adj nekem több szerénységet, kevesebb magabiztosságot arra az esetre, amikor előfordul, hogy ugyanarra a történésre, másként emlékezek mint mások.

Ajándékozz meg azzal a csodálatos bölcsességgel, amely beláttatja velem, hogy én is tévedhetek.

Taníts meg arra, hogy előitéletektől és irigységtől mentesen fel tudjam fedezni az utánam következő nemzedékek igazát.

Ajándékozd nekem azt a derűs szabadságot, hogy sok jót tudjak mondani a fiatalokról. Tölts be úgy a te szereteteddel, hogy vénségemben is szívesen szóba álljanak velem az emberek. Tudom,hogy nem vagyok szent, és azt is jól tudom, hogy az öregember örökös zsörtölődése, az ördög munkájának a csúcsteljesítménye.
Engedd,hogy Simeonnal együtt mondhassam :Látták szemeim a tőled küldött Üdvözítőt!
És amikor bölcs szereteted úgy látja, hogy elérkezett az én időm, akkor át is ölelhesselek téged. Amen.

Isten bőséges áldását kívánom mindenki életére!
Szeretettel:Nagyidai Zsolt Plébános 2009.október 3.

2483 Gárdony,Posta utca 19.

Korbai Katalin,2010.11.16 19:12

Édes ,jó angyal/ok/!Édesapám nemrég halt meg igaz idős és beteg volt,de így is fáj a hiánya.Azt azonban elviselni,hogy a 48 éves öcsém a mi kicsink rákos beteg holnap műtik,nagyon bizakodunk mindnyájan a családban.Össze-vissza írok,de alig tudom elrendezni a gondolataimat.Kérlek segíts,segítsetek!!!

budapest

annamari,2010.11.13 07:46

drága angyal add hogy rendbe jőjjőn az életem ,mutasd meg mit tegyek?????????

Szekszárd

Kata,2010.10.27 14:40

Édes Jó Istenem és Angyalaim!
Szeretném ha engem választana egy pici lélek anyukájának ,akit majd nagyon szeretek és vigyázok rá nagyon.Nagyon jó anyukája leszek,ígérem.Szeretnék anyagilag helyre állni ,szeretnék annyi pénzt,ami olyan sok,hogy nem tudom mind elkölteni,egy biztos és félelem mentes jövőt.A többi kívánságomat már tudjátok :)

Kérlek add,...

Anna,2010.10.12 13:37

Drága Jó Istenem, kérlek add, hogy nem hiába kellett elmennie az első kis angyalkámnak, kérlek segíts, hogy a következő megmaradjon egészségben.
Kérlek add hogy minél hamarabb jöjjön, hogy meggyógyítsa a lelkemet.

2360 Gyál, e-mail:bimar_m@freemail.hu

Byróné M.Márta,2010.09.22 23:19

Drága Jézusom, Mindenható Atyám, Drága Angyalok és Szent Mihály arkangyal!kérlek benneteket gyógyítsátok meg fizikai testemet,melynek betegsége lelki eredetű.Az okát szeretném végre tudni miért ez a sok évi szenvedés, mit tettem rosszul,valami jelet szeretnék kapni hogy a helyes útra rátaláljak.Imáimat hallgassátok meg, én általuk gyógyulást remélek.Köszönöm Nektek :Ámen!

csucsu15@freemail.hu

Brigitta,2010.09.19 18:23

Kérlek Istenem és Angyalkáim segítsetek nekem a pánikbetegségemet le győzni,próbálok küzdeni ,de mikor jön a rosszullét az nagyon rossz kérlek akor legyetek velem segítsetek nekem át vészelni vagy el feletettni véglek.Ki akarok belőle gyógyulni a gyerekeimért,hogy feltudjam nevelni őket. Egészségesen a rosszulléteim nélkül.Nagyon köszönöm.

Angyalkák segítsetek

Kata,2010.08.10 06:30

Kérlek angyalok,segítsetek,apukámnak,helyreállni. Hogy ne vigyen sok pénzt az italboltba. Anyukám már nem él,és nehéz neki egyedül. Segítsetek ,ha egy kicsit is lehetséges. Nagyon el vagyok keseredve:O( Nagyon köszönöm.

Két kis angyalt küldj le hozzám!

Anna,2010.07.27 10:42

Annyi idő eltelt azóta, amikor először rágondoltam, hogy szeretném és hogy készen állok a feladatra. Eddig nem érkezett válasz. Drága jó Istenem, kérlek, ha Te is úgy látod, hogy most már elérkezett az idő, két szép kis angyal-lelket küldj le hozzám, hogy kiteljesedhessek Bennük. Mindig kerestelek és ez után is hozzád fordulok imáimmal és köszönöm, hogy eddig is velem voltál. Ámen

Kérlek Uram!

Marcsi,2010.05.18 20:17

Kérlek Uram adj erőt az édesapámnak elviselni a fájdalmat,adj türelmet a kezelésekhez, adj neki hitet, hogy ne adja fel a reményt,kérlek segits, gyógyisd meg őt a rákból és minden bajából.Kérlek uram könyörgöm hozzád, hallgasd meg imáimat! Köszönöm!

csapokert@citromail.hu

Júlia,2010.04.19 23:07

Hálás vagyok a teremtőnek, amiért segít megérteni, megismerni önmagam. Végre utam megtaláltam,melyet oly régen keresek.Kérem az ő angyalait, és teremtőt mindazt mire vágyom és szükségem van enyém legyen, utamról le ne térjek többé
Hálás vagyok a teremtőnek és az ő angyalainak!

Budapest

Szilvia,2010.04.09 15:50

Drága Mindenható Atyám!
Kérlek vezesd el hozzám az életem párját a másik felem azt az embert aki nagyon-nagyon szeret engem és az én édes két kicsi gyerekem.Akivel végre örökre együttmaradunk, szeretetben , megértésben.Kérlek teremts harmóniát az életemben és segits nekem elviselni ezt az iszonyatos fájdalmat amit még érzek a lelkemben. Kérlek adj nekünk továbbra is egészséget és segitsd meg azokat az embereket is akiknek nálam is nagyobb szükségük van rád.Hálával telve és szeretettel köszönöm.