Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


www.kerjesmegadatik

2008.05.12

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kitti1997@gmail.com

Kittybaby1997,2011.06.24 06:55

Kedves Angyalkák ,és Drága Jézuska!
Kérlek benneteket ,hogy a keresztanyámnak jól sikerüljön a vizsgája és a könnyebb tételeket húzza ki.Nagyon örülnék ha ezt a kívánságomat teljesítenétek .: ) <3
Köszönöm ,hogy meghallgattatok .
Mindörökké Ámen .!

jolanda59@freemail.hu

Jolika,2011.06.24 06:27

Drága jó Istenem, drága Jézusom, és Angyalkáim!
Kérlek benneteket, hogy lányomat segítsétek a pénteki anatómia vizsgáján legyetek mellette, hogy sikerüljön Neki, és olyan tételeket húzzon ki, amit a legjobban tud.
Kérlek benneteket, hogy drága Édesanyám fájdalmai enyhüljenek.
És nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgattátok kéréseimet... és teljesítettétek..
Most és mindörökké, Amen!

macs 1953@t-online.hu

Mariann,2011.06.23 22:33

Drága Isten és kedves őrangyalok és égitestvéreim!
Kérlek titeket , hogy az emberiséget irányítsátok a szeretet felé.
És mindenki elfogadja az embertársát olyannak amilyennek az Úr megteremtette és mindenki biztonságban ,bőségben egészségben és boldogságban éljen és kérem a Jézust , hogy családom minden tagja
megtapasztalja mert nagyon sok akadály van előttünk.
Köszönöm Ámen

Budapest

Panni,2011.06.17 16:20

Kérlek drága Angyalkák segítsétek meg a testvéremet és a párját, hogy nyitott lélekkel forduljanak egymás felé nehéz helyzetükben és képesek legyenek megoldani az előttük álló feladatokat.
Köszönöm

jolanda59@freemail.hu

Irén,2011.06.16 22:08

Drága jó Istenem, drága Jézusom, és Angyalkáim!
Kérlek benneteket, hogy lányomat segítsétek a pénteki vizsgáján legyetek mellette, hogy sikeresen megtegye.
És nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgattátok kéréseimet... és teljesítettétek..
Most és mindörökké, Amen!

Magyar

Klára,2011.06.16 05:29

Drága Angyalkák! Könyörgöm kísérjétek a kislányomat ,nagyon nehéz feladat vár rá ma,legyen ereje végig csinálni.Én imádkozom érte.Köszönöm.

jolanka1959@gmail.com

Irén,2011.06.15 12:35

Drága jó Istenem, drága Jézusom, és Angyalkáim!
Kérlek benneteket, hogy lányomat segítsétek a mai és a pénteki vizsgáin, legyetek mellette, hogy sikeresen megtegye.
Édesanyámon segíts fájdalmainak enyhülésében..
Nagyon szépen köszönöm!
Most és mindörökké, Amen!

oroszlan0815@citromail.hu

Mária,2011.06.10 16:31

Kérlek Jézusom segíts nekem az anygiakban. Segíts, hogy tudjam rendezni a tartozásiamat. Tudjak venni egy lakást ahol nyugodtan, békében élhessek. Köszönöm.

MISKOLC

BOJTAR ILONA,2011.06.06 19:56

DRÁGA JÓ ISTENEM.AZT SZERETNÉM ISMÉT KÉRNI TŐLED ,ATYÁM HOGY AZ ANYAGI HELYZETEMEN JAVITSÁL.LEGYEN ,EGÉSZSÉGEM ÉS VIGYÁZZÁL A GYEREKEIMRE.MILÁNKÁM SIKERES VIZSGÁT TEGYEN ,ÉVVÉGÉRE.

jolanda

Turczelné Gyürki Irén,2011.06.02 14:05

Drága Angyalok!
Nagyon szépen kérlek legyetek most ott lányommal és segítsétek a vizsgán, hogy sikerüljön Neki !!!
Nagyon szépen köszönöm !!!

Mindennapi életem.

BG,2011.05.23 10:46

Kedves Jó Istenem és Angyalaim Égi Mestereim, segítsetek megélhetésemben, hogy gyermekem mindennapi betevőjét megteremtsem és ne legyen semmi baj, legyen vége a nélkülözésnek. Istenem türelemmel viselem amit adsz, csak add hogy ezen a nehéz időszakon túl legyek.Köszönöm Istenem és Angyalok! Ámen.

Segíts nekem hogy rendezzem tartozásaim.

Gabi,2011.05.03 11:35

Drága Jó Istenem! Kedves Angyalaim!
Add meg nekem a megoldás kulcsát ahhoz hogy tartozásaim rendezzem. Szeretném ha ebben a nehéz helyzetben segítenétek nekem. Nagyon szeretnék egy kiegyensúlyozott lelkiekben nyugodt életet már. Úgy érzem mindent megteszek ennek érdekében. Segítsetek nekem Égiek hogy megvalósuljon! Imádkozom minden nap, kérem hogy az összes rászoruló ember megkapja méltó jutalmát!
Köszönöm Nektek! Legyen meg a Te akaratod! Ámen.

Isten kegyelmében

DoKi,2011.05.02 11:28

Uram, üdvösségem szava, megtartó erőm, kősziklára épült váram, támaszom, magasságos Isten akiben bízom, Te vagy az én védelmező pajzsom, a bástyám, Tehozzád szólok Uram és Te meghallgatsz, ellenségeim legyőzettetnek. Kérlek, Uram, szükségem van Rád, segíts nekem. Uram, úgy érzem félelem és rettegés uralt el, mint óriások akit összemorzsolnak, és nemtudom hogyan győzzem le őket. Elegem van a félelemből. Uram, ha más utat szánsz nekem, mutasd meg. Te vagy a Pásztorom, Te ülsz a trónuson. Mindig benned a reményem és bizodalmam, csak adj valamit, mutass valamit. Kérlek, Uram, tereld vissza a barátnőmet a nyájadba, vissza hozzám, mert Ő nem a keskeny és biztos utat választotta a boldogsághoz. Uram, mutasd meg Neki azt az utat ami egyenes, ami hozzám vezet. Szükségem van Rád, Uram, és a barátnőmre is, így teljes az életem amit Tőled kaptam, Őt is Te adtad a világnak, hogy rátaláljak. Megtettem érte azokat a lépéseket amiket kitűztél, a többi már csak Rajtad áll, Uram. Kérlek, Uram, szabadíts meg a rettegéstől is, hogy a munkámban ne legyen jelen, és ez által jól tudjam végezni.
Köszönöm Uram, hogy meghallgattál és teljesíted eme kis kérésemet!

Óvd meg a szüleimet

Csilla,2011.04.27 11:28

Drága Jó Istenem! Kérlek segíts, hogy a szüleim nyugodtan élhessenek. Segíts, hogy a mindennapjaik csendben és békében teljen. Ne keljen az örökös zajban és kiabálásban élniük. Segíts, hogy megnyíljon azoknak az embereknek a szíve, akik ez ellen tehetnek. Segíts megóvni életük munkáját és bocsásd meg a bűneinket amelyekért így bünteted őket. Annyira rossz látnom őket, hogy mennyire szenvednek. Segíts Istenem!

Gyöngyike imája

Gyöngyike,2011.04.20 22:07

Istenem,kérlek,add meg nekem azt,amit a legjobbnak tartasz számomra,és a családom számára.Add meg nekem a boldogságot,ha megérdemlem,a szeretett személy oldalán,add meg nekem az egészséget,a gazdagságot,bőséget,a szeretetet,az igaz szerelmet,a lelki békét és harmóniát amire vágyom.Add meg nekem a sikert,a szerencsét,a mindennapok örömét,hogy mosolyt lássak az emberek arcán.Add meg nekem hogy életem gondtalanul élhessem.Add meg nekem hogy érezzem mindennap a jelenléted.Add meg nekem a biztonságot,a bizalmat és fiatalságot.Lelkierőt az élethez,nyugalmat,ha kérhetlek,a lelkemnek.Add meg nekem mindezt,ISTENEM,ÚGY KÉRLEK!

kérés

Kitti,2011.04.17 05:27

Drága Jó Istenem,Angyalok! Kérlek benneteket segítsetek,hogy az állásinterjún amire holnap megyek feleljek meg és kapjak munkát! És kérlek vigyázzatok a Japánban élő emberekre,akiket oly sok tragédia sújtott. Köszönöm!

Csoda

Anna,2011.04.13 09:39

Drága jó Istenem, kérlek segíts, hogy megtörténhessen a csoda, amire olyan rég vágyunk, kérlek add, hogy egészségesek legyünk és boldogan élhessünk nehézségek nélkül. Add hogy az elénk gördült akadályok eltűnjenek és gond nélkül élvezhessük az életet szerelemben és egészségben. Amen

Ima

Kitti,2011.04.12 05:40

Könyörgöm Drága Jó Istenem,Angyalok,segítsetek,hogy erős legyek lélekben,ne adjam fel a küzdelmet a nehézségekkel szemben! Segítsetek,hogy boldogabb legyen az életem,hogy a sok rossz már csak emlék legyen.

Istenem könyörgöm most segíts meg!

Anna,2011.03.29 19:25

Kérlek drága, jó Istenem most segíts meg, hogy ne kapjak rossz hírt, mert belehalok a fájdalomba és a félelembe akkor. Könyörgöm add, hogy ne történjen meg még egyszer velem ugyanaz a szörnyűség!
Imádkozz értem!

Isten kegyelmében

DoKi,2011.03.07 10:09

Uram, üdvösségem szava, megtartó erőm, kősziklára épült váram, támaszom, magasságos Isten akiben bízom, Te vagy az én védelmező pajzsom, a bástyám, Tehozzád szólok Uram és Te meghallgatsz, ellenségeim legyőzettetnek. Kérlek, Uram, szükségem van Rád, segíts nekem. Uram, úgy érzem félelem és rettegés uralt el, mint óriások akit összemorzsolnak, és nemtudom hogyan győzzem le őket. Elegem van a félelemből. Uram, ha más utat szánsz nekem, mutasd meg. Te vagy a Pásztorom, Te ülsz a trónuson. Mindig benned a reményem és bizodalmam, csak adj valamit, mutass valamit. Kérlek, Uram, tereld vissza a barátnőmet a nyájadba, vissza hozzám, mert Ő nem a keskeny és biztos utat választotta a boldogsághoz, legalábbis úgy érezteti, hogy kisétál. Mutasd meg neki azt az utat ami egyenes, ami hozzám vezet, és számoljon be a mellékútról, hogy milyen, mert én nem fogom megtapasztalni. Szükségem van Rád, Uram, és a barátnőmre is, így teljes az életem amit Tőled kaptam, Őt is Te adtad a világnak, hogy rátaláljak. Megtettem azokat a lépéseket érte amit kitűztél, a többi már csak Rajtad áll. Kérlek, Uram, szabadíts meg a rettegéstől, hogy a munkámban ne legyen jelen, és ez által jól tudjam végezni.
Köszönöm Uram, hogy meghallgattál és teljesíted eme kis kérésemet.