Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


www.kerjesmegadatik

2008.05.12

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest

Gabriella,2014.05.26 11:55

Kérlek add istenem,hogy a gyermekeim boldogok és egészségesek legyenek,legnagyobb szüksége most rád a lányomnak van.Add vissza neki a fiút kérlek.
köszönöm

Debrecen

Kati,2014.05.31 22:16

Drága jó Istenem!Segíts meg fiammal kilátástalan helyzetünkben!

Komárom

Andi,2014.05.29 12:44

Előre is hálás vagyok a segítségetekért,és öleljétek őt át helyettem,amíg távol van tőlem.Köszönöm

Orosháza

Fagyöngy,2014.05.27 09:23

Kérlek benneteket égi segítőim, Angyalok-az elhunyt feleség lelke találjon megnyugvást, vagy a párom engedje el őt.
Kérlek benneteket, hogy a lányaim ismerjék meg a természetes anyaság csodáját.
Kérlek benneteket, hogy segítsetek nekünk megtartani az egészségünket, mert ha egészségesek lehetünk, az anyagi gondokat is könnyebben megtudjuk oldani.
Köszönöm hogy meghallgattok!

Komárom

Andi,2014.05.29 12:38

Drága Angyalkáim,nagyon szeretném visszakapni a páromat,szeretem,kérlek segítsetek,hogy úgy gondolja ő is,hogy van közös jövőnk,és visszajön hozzám:)

ildiko

ildiko,2014.05.27 20:38

Edes Istenem !Segitsd meg csaladom,testverem kapja vissza a gyerekeit.Adj a csaladomnak erőt, egeszseget,boldogsagot.Koszonom

Budapest

Szűcsné ,2014.05.26 07:33

Drága Jó Istenem, Jézusom, Angyalok! Kérlek segítsetek rajtam! Segítsetek fájdalmamban, bánatomban, hogy a rossz dolgok megoldódjanak és újra boldogan élhessünk. Vigyázzatok ránk az egész családomra!
Nagyon nagyon köszönöm!

vas megye

Tibor,2014.05.25 14:30

Kérem istenem segíts nekem hogy a Niki rájöjjön én vagyok az igazi szeretem öket a kisfiával együtt...

-

TL,2014.05.23 14:49

Istenem,segíts nekem,adj egészséget és szerencsét,hogy meg tudjam valósítani álmaimat !Hosszú ideje cipelem a keresztet,kérlek vedd le a vállamról!
Köszönöm !

Pécs

Ildikó,2014.05.17 19:07

Drága Uram, Angyalkáim és az összes Szentek! Ismét kérem a segítségeteket, hogy az ICB Banknak a díjat valamilyen úton-módon ki tudjuk fizetni és megkaphassuk a pénzünket a jövő héten. Kérlek szépen segítsetek ebben. Egyedül nem tudom megoldani ezt a problémát. Nagyon hálás vagyok eddigi segítségetekért. Kérlek, most is segítsetek nekem. Köszönöm, hogy meghallgattok most is! Örök hála érte! AMEN <3 O:)

Pécs

Ildikó,2014.05.08 10:27

Drága Uram, Szentek és Angyalok! Kérlek segítsetek megoldani nehéz anyagi helyzetemet, hogy az összes hitelemet vissza tudjam fizetni! Köszönöm eddigi segítségeteket! Örök hálával tartozom! Ámen

bobe963@citromail.hu

bobe,2014.05.06 17:42

Drága jó Istenem!
Kérlek segíts, mert nehéz idők járnak!
Nem tudom megoldani a gondokat a segítséged nélkül.
Bocsásd meg bűneinket!
Köszönöm hogy meg hallgattál és hogy eddig is "mindig" segítettél!

ildiko

ildiko,2014.05.06 11:15

Kerlrk segitsd meg testverem.koszonom

vikivv@citromail.hu

Mária,2014.05.05 19:31

Drága Istenem és Ti Angyalok fentt a mennyekben és idelent a Földön!
Kérlek benneteket segítsétek meg a családomat anyagi bőséggel és tartsátok meg egészségünket. Hálásan köszönöm két egészséges, okos gyermekemet és szerető férjemet. Kérlek segítsetek hozzá annyi pénzhez, hogy adósságainkat egytől egyig kifizessük és újra szép kertes házunk legyen. Kérlek benneteket, hogy az előttem szólók kéréseit is teljesítsétek! Áldásomat küldöm minden bajba jutott, segítségért könyörgő embertársamnak!!!Szívem minden szeretetével kívánok mindenkinek egészséget, bőséget, boldogságot! Köszönöm, hogy kérésemet teljesítitek! Ámen

levaine.marta@gmail.com

Márta,2014.05.04 22:49

Kérlek Benneteket, mennyei segitőinket, járjatok közben, hogy az Ur bocsássa meg büneinket (nekem és családomnak). Találjuk meg itt a földön külön-külön és együtt is belső békénket, tiszta szeretettel forduljunk egymás felé. Mennyei Atyánk adjon itt a földön gyógyulást,egészséget, félelem nélküli egzisztenciális biztonságot, társakat, szeretetet, szerelmet, boldogságot mindnyájunknak (nekem, gyermekeimnek, unokáimnak)

Pápa

Melinda,2014.05.03 20:12

Kérlek drága jó Istenem segíts nekem abban,hogy találjon rám a szerelem,amire már nagyon régóta vágyom.Szeretnék szerelmes lenni.
Istenem,add meg nekünk a boldog családi életet,amire már régóta vágyunk.

Pécs

g,2014.05.02 15:20

Kedves Angyalok!
Kérlek segítsetek hogy összeálljon a család, azaz megtaláljam a páromat aki pont beleillik az élettervembe és szülessenek meg a gyermekeim. Anyukám sokáig legyen egészséges és hozzon a most bekövetkező változás pozitív ,erőt adó élményt és elégedettséget az egész családomnak .
Köszönöm!

debrecen

cs.ági,2014.04.28 10:01

Édes ÚR JÉZUS KRISZTUS-om, mennyei ATYÁM,te fenséges és jóságos,áldott és szent vagy!!Legyen meg minden a te szent akaratod szerint Cintikénk,Édesanyám és az én életemben is!!!Hatalmas a te kegyelmed és a szereteted!Köszönünk neked mindent amit adtál és hogy mindig vigyázol ránk!Nem hagysz el minket még akkor sem,ha engedetlenek vagyunk,ha eltévelyedünk,ha bűnösök és vétkesek vagyunk.Kereszthaláloddal,áldott véreddel,végtelen hatalmas szereteteddel.kegyelmeddel és jóságoddal mindig megtartasz minket és tisztára mosol minket!Kérlek DRÁGA mennyei ATYÁM formálj minket,tégy olyanná bennünket amilyenné te teremtésünkkor látni akartál,amilyenné Te látni akarsz!!Szent Szellemeddel taníts és vezess minket életünk minden pillanatában!MI az üdvösségedet akarjuk,mi a fiaiddá akarunk lenni!Köszönöm URAM a teljes helyreállást életünk minden,de minden területén!Te látod a mi szívünket és a helyzetünket,TE irányítsd és igazgasd az életünket itt a Földön is a TE megigazulásodért,a TE végtelen kegyelmedből és jóságodból eredően!És kérlek adj szolgálatot,feladatot,hogy minél többen megismerhessenek és befogadjanak,szerethessenek TÉGED és átadják életük irányítását teljesen NEKED!!KÖSZÖNÖM URAM,hogy meghallgattál engem és ezáltal kislányomat és édesanyámat is,hogy elfogadtad,hogy a nevükben is szóltam hozzád!Minden legyen meg a TE AKARATOD SZERINT!!!köszönöm!ÁMEN és ÁMEN

Pécs

Ildikó,2014.04.26 12:31

Drága Uram Jézus, az összes Szent és Angyal, kérlek segítsetek, hogy pénzügyeim mihamarabb rendeződjenek, az összes hitelemet vissza tudjam fizetni mindenkinek. Örökké hálás leszek. Köszönöm :) <3

P

A,2014.04.24 12:12

Édes Istenem, drága Angyalok!
Kérlek segítsetek,pici Bencus gyógyulásában! Köszönöm!