Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


www.kerjesmegadatik

2008.05.12

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

esztergom

lona,2014.07.07 21:27

Istenem kerlek add hogy jo ember legyek.add hogy se magamnak se masoknak ne artsak.kerlek add,hogy nyugodt eletet elhessek,hazugsagok nelkul.add,hogy az legyek aki voltam,es ne eljek onrombolo eletmodot.kerlek segits.koszonom.add,hogy orulni tudjak es ertekelni amim van,amit toled kaptam mert kertem es megadatott.kerlek adj erot sajat magamhoz,koszonom


Budapest

Jozsef,2014.07.06 02:27

Edes Istenem! Add meg nekem ma, hogy a kivansagom teljesuljon!

Delmar

Marika,2014.07.06 02:07

Legy Istenem a testveremmel a Gyuszival, vigyazz ra, hogy az operacioja tokeltesen sikeruljon es o gyorsan es egeszsegesen gyogyuljon, amen

Delmar

Marika,2014.07.05 02:01

Draga Jo Istenem, Jezus Krisztus legyetek a testveremel a Gyuszival, hetfon megint operaljak, segitsetek, tegyetek, hogy minden tokeletesen menjem, es o gyorsan es sikeresen gogyuljon Add Istenem, hogy az uj veseje tokeletesen mukodjon, hogy hosszu egeszseges boldog elete legyen, amen

Neuwied, Höhenstrasse 28

Boldizsár,2014.07.04 21:09

Kérlek Istenem segits megtartani a feleségem és a kisgyermekem,
lehet hogy érdemtelen vagyok a kegyelmedre, mert
sok olyan dolog volt, ami miatt bünös vagyok,
de ellenükben soha semmit nem tettem.

margit

margit,2014.07.03 08:26

Kerlek segitsd meg Istenem!

Istenem most segíts

M,2014.07.02 17:45

Kérlek segíts nekem megtartani az egyetlen személyt akinek talán fontos vagyok/voltam, és nem családtagom. Kérlek Istenem, ne hagyd hogy olyat tudjon meg amit nem kéne neki... Kérlek!!

Trstice

Margitka,2014.06.29 22:07

Sok pénzt szeretnék nyerni a lottón, hogy nyugodtan élhessunk. Ne kelljen betegen dolgoznom, és nyugodtan ápolhassam a beteg családtagjaimat. Kélek Uram add ezt meg nekem. Koszonom.

Csap

Ildikó,2014.06.26 16:19

Drága Jó Istenem! Kérlek segíts rajtam hogy a rossz dolgok megoldódjanak segíts nekem,kerem adj egészséget és szerencsét,hogy meg tudjam valósítani álmaimat. Istenem! Tudom, hogy vagy, és létezel! Hiszek benned, mindig is hittem. Kérlek add meg nekem azt, amire régóta vágyom.Drága Jó Istenem! Köszönetet mondok és hálát adok mind azért amit adtál Nekem.Drága Jó Istenem,KÉRLEK segits. Istenem kérlek hallgasd meg könyörgésem!

delmar ny

Marika,2014.06.26 02:21

Draga Jo Istenem, segitsd meg a testveremet a Gyuszit, a jovo heten less az operacioja, fogd az orvosok kezet, hogy mindent tokeletesen csinaljanak, es a testverem konnyen kerezztul menjen az operacion, es minden tokeletesen sikeruljon, es o egeszseges legyen, koszonom, amen

Pápa

Melinda,2014.06.24 16:12

Drága Jó Istenem!
Kérlek segíts rajtam,nagyon régóta vágyom arra,hogy boldog lehessek,szeretnék szerelmes lenni,legyen egy tisztességes barátom.Nagyon magányos vagyok ,szeretnék párkapcsolatban élni.Bárcsak az a fiú lenne a párom,akire nagyon sokat gondolok.
Istenem,Angyalkáim,kérlek hallgassátok meg könyörgésem!

Békéscsaba

Ádám,2014.06.17 20:27

Istenem! Tudom, hogy vagy, és létezel! Hiszek benned, mindig is hittem. Kérlek add meg nekem azt, amire régóta vágyom, hogy boldog lehessek, hogy legyen miért élnem, és legyen kit szeretnem. Tudom, hogy hallod és érzékeled, amit mondok Neked! Csak Te segíthetsz rajtam, mert - habár tudom - "Segíts magadon, és Isten is megsegít!", de én próbáltam. Ehhez egy kis lélekbeli segítségre tőled is szükség van! Add meg nekem, ami kicsit lehet az enyém! Ámen

Budapest

Anna,2014.06.17 14:57

Drága Jó Istenem! Először is köszönetet mondok és hálát adok mind azért amit adtál Nekem, nekünk; soha kevesebb ne legyen! Édes drága Palkócám már 2 éves elmúlt, drága, szép, egészséges gyermek. :)Kérlek add, hogy jó édesanyja legyek és hogy Jézusban nőhessen fel, boldog és egészséges emberke legyen. Add hogy a házasságunk Zsolttal is gyümölcsöző, szép és hosszú legyen egészségben, boldogságban és hogy igaz társai lehessünk egymásnak gondban, bajban is, ami reméljük elkerül bennünket ezután.
Áldd meg drága édesanyámat, aki önzetlenül dolgozik értünk és tart bennünket, add hogy egészséges és fitt legyen még sokáig. Add hogy az öcsém is megtalálja az útját és ő is egészséges, boldog, kiegyensúlyozott ember lehessen. Vigyázz édesapámra, aki rengeteget segít nekünk, óvd az egészségét.
Kérlek vigyázz idős és betegeskedő rokonainkra, drága nagymamámra, keresztanyámra és apósomra is. Kérlek segíts drága apósomon, hogy ez után a borzasztó műtét után hamar felépüljön és lábra álljon a Te segítségeddel és hogy a további baj elkerülje! Kérlek add hogy jobb belátásra térjen benned bízva.
Édes Istenem, mindig hozzád fordulok ha jó vagy rossz ér és kérlek hadd tegyem ezt ezután is, hisz Te vagy az én oltalmam. Ámen

Segíts! Szükségünk van Rád!

Éva,2014.06.16 14:00

Istenem, mindig visszatérek ide...és te eddig mindig segítettél! Kérlek add, hogy anyukámnak a holnapi béltükrözésnél ne találjanak semmi rosszat!!! Kérlek, add, hogy megnyugodjon, és jól jól legyen!!! 55 éves, és eddig még csak szenvedett! Megérdemli a boldogságot! Kérlek add, hogy meggyógyuljon és hogy megtalálja a párját, aki szereti és megbecsüli! És kérlek Uram, vigyázz a nővérem családjára és az én családomra, gyerekemre, férjemre, anyukámra, mamámra és rám is! Köszönöm Uram! Segíts meg minket kérlek, túl so már ez a szenvedés!

Pécs

Ildikó,2014.06.16 09:15

Kérlek Uram, és kérlek összes Szent és Angyal, segítsetek, hogy a pénzügyeim rendeződjenek a hitelezőim felé és a családom megbocsásson nekem, minden legyen sokkal jobb, mint régen volt. Hála és köszönet érte!

nagyvárad

angéla,2014.06.15 10:02

Édes Istenem kérlek segíts lányaimnak a vizsgák alatt, nyisd meg értelmüket és irányísd őket a megfelelő válasz megoldása felé ,légy velük Uram végig a vixsgák alatt és életük minden pillanatában ,köszönöm hogy meghallgatsz.

3108 Quarry Road Palmdale CA

Gilda Eros,2014.06.14 06:32

EdesDraga jó Uram segíts,hogy az Anyámnak ki nyíljon szíve halála elott, hogy három gyereke van és nemcsak egy. Nagyon sok fájdalmat okozott a sok hazugságaival.Uram Te vagy a hatalmas és Neked minden lehetséges.Nyisd meg a szívet és adj neki vilagossagot.

upjet@yahoo.com

l.j,2014.06.12 05:09

Kerlek Istenem add meg nekem, hogy en nyerjem meg a powerball lotto telitalalatat egyedul!

ildiko

ildiko,2014.06.09 23:09

Èdes Istenem! Segîtsd meg KrisztinÁt! Köszönöm

Delmar

Marika,2014.06.03 04:20

Koszonom Istenem,hogy tokeletesen mukodo uj veset adtal a Gyuszinak, es
ezaltal uj hosszu egeszsseges boldog eletet adtalneki, torolj le Istenem minden bunt,, atkot rolam a tesveremrol a tibirol a rozinarol a Megvalto Jezus Krisztus kereszhalala es feltamadasa altal, Adj Istenem orok nyugodalmat annak a leleknek akinek a vesejet a testverem megkapta, engedd Uram,hogy hallhassam,erthessem,feltetel nelkuli engedlmesseggel tegyem minden parancsodat,hogy mindenkor,miindenben,mndenhol mindennel megaldj es kegyelemmel legy irantam Add nekunk Istenem a Pch fodijat junl 30-an amen